Kuukauden Sana

Ajatelmia pimenevästä maailmasta

 
Moraalittomuus nostaa päätään vauhdilla. Televisiossa on on parinvaihto-ohjelma, jossa avioparit vaihtavat vaimoja/miehiä keskenään. Ideaa kaupitellaan ajatuksella, että näin voidaan mahdollisesti väljähtynyt parisuhde saada taas toimimaan vireänä, pelastetaan avioliitto. Eikö vain vihollisemme olekin ovela, kaikki tehdään avioliiton pelastukseksi!

 
Heb. 13:4 sanoo, Pitäkää avioliitto kaikin tavoin kunniassa älkääkä häpäiskö aviovuodettanne, sillä Jumala tuomitsee siveettömät ja avionrikkojat.
Joidenkin koulujen yläasteella on löydetty netti- ym. viestejä, joissa oppilaat etsivät harjoitus-seksikaveria, että sitten sen ”oikean” kanssa homma osataan.
Kansa hukkuu ilman opetusta.

 
Room. 1:25-32 He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa - olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen. Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan....
Vaikka he tietävät Jumalan säätäneen, että ne, jotka käyttäytyvät tällä tavoin, ovat ansainneet kuoleman, he toimivat itse näin, vieläpä osoittavat hyväksymistään, kun muut tekevät samoin.

 
Auttaako tähän kaikkeen esim. tiukempi lainsäädäntö?

 
Mielestäni ei auta. Suomessa oli voimassa alkoholijuomia koskeva kieltolaki vuosina 1919–1932. Tänä aikana Suomessa ei saanut myydä eikä itse valmistaa alkoholijuomia. Viinan kotipoltto-oikeus oli viety kansalaisilta jo vuonna 1866. Kieltolain suorana seuraksena oli, että alkoholia alettiin salakuljettaa ulkomailta ennennäkemättömiä määriä. Kun kansa tahtoo...

 
No mistä apu sitten löytyy?

 
Hes 11:19-21 ”Minä annan heille uuden sydämen ja heidän sisimpäänsä uuden hengen, minä otan heidän rinnastaan kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen. Niin he seuraavat minun säädöksiäni, he ottavat varteen minun käskyni ja elävät niiden mukaan. He ovat minun kansani, ja minä olen heidän Jumalansa. Mutta nuo, jotka palvovat iljettäviä patsaitaan ja kauhistuttavia kuviaan, saavat minulta omien tekojensa mukaan. Näin sanoo Herra Jumala.”

 
Itselläni ei ole eväitä tai varaa sormella osoitteluun, hyvä kun saan pidettyä oman tonttini puhtaana. Toivomme on Jumalassa, siinä, ettei Hän tahtoisi yhdenkään hukkuvan.
Herra sanoi Joonalle: ”Enkö siis minä armahtaisi Niiniveä, sitä suurta kaupunkia, jossa on enemmän kuin sata kaksikymmentä tuhatta ihmistä, jotka eivät vielä tiedä, kumpi käsi on oikea, kumpi vasen, niin myös paljon eläimiä?”

 
Pyydetään itsellemme enemmän Jumalan mielenlaatua, Joonan mielenlaatua meiltä saattaa löytyä liiankin kanssa.

 
Siunaten Pentti Harju

 

 

Veikko Siekkisen blogi
http://saatuja-sanoja.blogspot.fi/